Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Showder

2009.06.10

 

Kép

 

ÚJ HAJSZÍNED VAN! MI AZ OKA ANNAK, HOGY BEÁLLTÁL A SZŐKE NŐK TÁBORÁBA?

VOLTAM MÁR BARNA, VÖRÖS, FEKETE... A „KÁVÉHÁZ" CÍMŰ TÉVÉMŰSORBAN KAPTAM EGY SZŐKE PARÓKÁT, ÉS A KOLLÉGÁIM AZT MONDTÁK, HOGY NAGYON JÓL ÁLL. SZERINTED?

„BELÜLRŐL" MENNYIBEN ALAKULTÁL A HAJSZÍNEDHEZ...?

ÚGY ÉRZEM, HOGY TOVÁBBRA IS BARNA TÍPUSÚ LÁNY MARADTAM!

ISKOLÁS KORODBAN TÖRTÉNT A HAJADDAL EGY KIS MALŐR.

KISLÁNYKÉNT HOSSZÚ, BARNA HAJAM VOLT. NAGY BÁNATOMRA AZONBAN TETVES LETTEM, ÉS HIÁBA PRÓBÁLKOZTUNK MINDENFÉLE BÜDÖS SZERREL MEGSZABADULNI AZ ÉLŐSKÖDŐKTŐL, NEM SIKERÜLT. ANYUKÁM EZÉRT ELVITT A FODRÁSZHOZ, HOGY VÁGJA LE A HAJAMAT. ETTŐL OLYAN IDEGES LETTEM, HOGY A NYÍRÁS KÖZBEN A RÁGÓGUMIVAL ÖSSZERAGASZTOTTAM A KEZEIMEN AZ UJJAIMAT. MÉG A KOCSIBAN HAZAFELÉ IS DUGDOSTAM A KEZEIMET, NEHOGY ANYU ÉSZREVEGYE, OTTHON AZONBAN MÁR NEM TUDTAM ELREJTENI. VÉGÜL CSAK ACETONNAL LEHETETT LESZEDNI A RAGACSOT.


NEM TITKOLOD, HOGY SZERETSZ, SŐT AZ EGÉSZ CSALÁDOD SZERET NUDISTA STRANDRA JÁRNI.

MÁR EGÉSZ KIS KOROMTÓL HOZZÁSZOKTAM A CSUPASZ NAPFÜRDŐZÉSHEZ. KB. 9 ÉVES LEHETTEM, AMIKOR EGY TENGERPARTON NYARALTUNK. A STRANDON ÉSZREVETTEM EGY HELYES, TIZENNYOLC ÉVES FIÚT. AZONNAL BELESZERETTEM. A FIÚ ÉS A CSALÁDJA IS NUDIZOTT. EZÉRT MEGKÉRTEM A SZÜLEIMET, HOGY ISMERKEDJENEK ÖSSZE, HADD NÉZHESSE MEG MAGÁNAK KÖZELEBBRŐL A SRÁCOT. EZ MEG IS TÖRTÉNT, AZONBAN A SZEMEM CSAKIS A FIÚ ALTESTÉN CSÜNGÖTT... ERRE MEGSZÓLALT A MAMÁM: „HA NEM VESZED LE A SZEMED A FIÚ TÖKÉRŐL, AZONNAL HAZAMEGYÜNK!"

NAGY ÁLLATBARÁT VAGY, TÖBB KALANDOD IS TÖRTÉNT A MACSKÁDDAL. MELYEK VOLTAK EZEK?

MURCI - MERT ÍGY HÍVJÁK A MACSKÁMAT - RENDSZERESEN HAZAHOZTA ZSÁKMÁNYÁT, EGYIK NAP EGY EGERET. FELPATTANTAM A DÍVÁNYRA ÉS FELHÍVTAM AZ APUT, HOGY AZONNAL JÖJJÖN, ÉS ÖLJE MEG AZ EGERET. ÁM AMIKOR ODAÉRT, Ő IS FELPATTANT EGY SZÉKRE, ÉS AZT MONDTA: „NEM VAGYOK ÉN MACSKA, ÖLJE MEG VALAKI MÁS!" AZTÁN ODAHÍVTUK AZ ANYUT, A NAGYNÉNIT, AKIK MIND, MIND FELÁLLTAK VALAMI MAGASLATRA... VÉGÜL A 16 ÉVES UNOKAHÚGOM SZABADÍTOTTA MEG A CSALÁDOT A RETTEGETT ÁLLATTÓL.


A HORRORT IS MESÉLD EL, AMIKOR A TAPÉTA VÉRES LETT.

KASZÁS ATTILÁVAL A MÁRIA UTCÁBAN LAKTUNK, AMIKOR MURCI, A MACSKA ÚGY EVETT MEG EGY BECSEMPÉSZETT MADARAT A LAKÁSBAN, HOGY ÖSSZEFRÖCSKÖLTE VÉRREL A TAPÉTÁT. ISZONYATOSAN LESZIDTAM SZEGÉNY MURCIT: „TE ROHADT GYILKOS, NEM FEKSZEL BE TÖBBET AZ ÁGYAMBA! GYŰLÖLLEK! MOST MIT CSINÁLJAK EZZEL A TETEMMEL?" MÁSNAP A SZOMSZÉDOK NAGYON RONDÁN NÉZTEK ATTILÁRA, A FALAK UGYANIS NAGYON VÉKONYAK VOLTAK ÉS MINDEN SZÓ ÁTHALLATSZOTT.


KASZÁS ATTILÁRÓL VAN SZÓ, HOL LAKTATOK AKKOR?

A NYOLCADIK KERÜLETBEN, AHOL MINDENKI MINDENT TUDOTT, HALLOTT A MÁSIKRÓL. EGYSZER, AMIKOR A SZOMSZÉD LAKODALMAS ROCK-OT HALLGATOTT, A KLUMPÁMMAL VERTEM A FALAT, HOGY HAGYJÁK MÁR ABBA. MIVEL A ZENE NEM CSITULT, FELKAPTAM MAGAMRA VALAMIT ÉS DÜHÖSEN BEDÖRÖMBÖLTEM A SZOMSZÉD LAKÁSBA. EGY FÉRFI NYITOTT AJTÓT, AKIT, AMIKOR MEGLÁTTAM FÉLSZEGEN, CSENDBEN CSAK ANNYIT MOTYOGTAM: „NE HARAGUDJ, LEHALKÍTANÁTOK A ZENÉT? KÖSZÖNÖM SZÉPEN, SZIA!" A SZOMSZÉD UGYANIS EGY JÓL MEGTERMETT SRÁC VOLT.

HOGY ÁLLSZ A HÁZIMUNKÁKKAL? FŐZNI SZOKTÁL?

UTÁLOK ÉS NEM IS TUDOK! IDEGESÍT A KONYHÁBAN VALÓ SÜRGÖLŐDÉS. LEGUTÓBB EGY ZÖLDBABFŐZELÉKET RONTOTTAM EL. FOGALMAM SINCS, HOGY MITŐL LETT OLYAN HÍG. TELEFONON KERESZTÜL SZOKTAM ELIGAZÍTÁST KÉRNI, HOGY MIT KELL CSINÁLNI. TE TUDOD, MIT JELENT A „HABARÁS", A „RÁNTÁS", ÉS A „DINSZTELÉS"


ÚGY HALLOTTAM, AUTÓVEZETÉSI TUDOMÁNYOD ELÉGGÉ HIÁNYOS.

AMIKOR MEGSZEREZTEM A JOGOSÍTVÁNYOMAT, NEM VOLTAM TISZTÁBAN AZZAL, HOGY MIRE SZOLGÁLNAK A TÜKRÖK. ÚGY KANYARODTAM, HOGY KIERESZTETTEM EGY NAGY CSATAKIÁLTÁST, ÉS GONDOLTAM, LESZ, AMI LESZ, ÉS BEKANYARODTAM BALRA. DE EKKOR NEM TÖRTÉNT SEMMI. MEGÚSZTAM. AZTÁN ALIG EGY HÉT MÚLVA MENET KÖZBEN NEM TUDTAM ELDÖNTENI, HOGY MIT TEGYEK A SÁRGA LÁMPÁNÁL. ELŐSZÖR GÁZT ADTAM, MAJD BELEFÉKEZTEMT. A MÖGÖTTEM JÖVŐ AUTÓ PEDIG HÁTULRÓL HARMONIKÁT CSINÁLT AZ AUTÓMBÓL. A BARÁTNŐM MEGSZÓLALT AZ ANYÓSÜLÉSEN: „TE FIGYELJ, MI MOST KARAMBOLOZTUNK!" ERRE ÉN: „ÁH, NEM, EZEK NEM MI VOLTUNK!"


SOK SZEREPBŐL ISMERHETÜNK, MI VOLT SZÁMODRA A LEGEMLÉKEZETESEBB?

ÉLETEM ELSŐ SZEREPE A HÁBORÚ ÉS BÉKÉBEN NATASA ROSZTOVA VOLT. A TANÁROK ELŐTT NAGYON JÓ AKARTAM LENNI, EZÉRT A GYÖNYÖRŰ RUHÁMBAN, FELSZEGETT FEJJEL, MÉLTÓSÁGTELJESEN BEVONULTAM A SZÍNPADRA, ÉS ABBAN A PILLANATBAN EL IS TŰNTEM, UGYANIS BELEESTEM A SÜLLYESZTŐBE. MÉG SZERENCSE, HOGY CSAK KB. KÉT MÉTERNYIRE VOLT LEENGEDVE. MEG IS HALHATTAM VOLNA. AHOGY KIHÚZTAK BELŐLE, FOLYTATTAM A SZEREPEMET.

IGAZ, HOGY A HÁBORÚ ÉS BÉKÉVEL KÉSŐBB ISMÉT MEGGYŰLT A BAJOD?

DE SZERENCSÉRE OTT VOLT ALFÖLDI RÓBERT. Ő A SZEREPE SZERINT ÉPPEN HALDOKLOTT, ÉN PEDIG A HALÁLOS ÁGYA FÖLÖTT VIRRASZTOTTAM. IGEN ÁM, DE HIÁBA VÁRTUNK A KÖVETKEZŐ SZEREPLŐRE, ELFELEJTETT BEJÖNNI. TELJESEN LEMEREVEDTEM. HA ROBI NEM SZÓLAL MEG, TÁN' MÉG MOST IS OTT ÁLLOK. ROBI HALDOKLÓ HANGON ODASZÓLT NEKEM, HOGY „MENJ KI! NEM HALLOD, MENJ MÁR KI!" IGAZA VOLT, AMIKOR KÉSŐBB AZT MONDTA, HOGY NE AGGÓDJAK, MERT HA Ő OTT VAN, NEM VAGYOK EGYEDÜL A SZÍNPADON.

(Forrás: kekart)

 

A mappában található képek előnézete Szkennelt interjúk

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.